THE POKE MANIACS NDSM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 146 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poke Maniacs NDSM. Meer weten? Ontdek meer

6 sep 2022 om 17:37 Ik weet niet wat het was, maar de gemarineerde tonijn was geen tonijn... voor de rest wel heerlijk!
23 jul 2022 om 8:59 Maaltijd afgehaald. Toen ik aankwam stond de poke bowl al klaar. Erg lekker.
28 jun 2022 om 19:52 Smaakt lekker ziet er goed verzorgd uit
25 jun 2022 om 21:18 Iets meer spullie zou fijn zijn. Wel lekker!
22 jun 2022 om 19:44 Het is jammer dat ik voor de 2e keer deze week heb besteld met het verzoek om geen sojabonen in de bowl te doen en ze er toch in zitten en dat ik ruim 1,5 uur moet wachten op mn bestelling. Voor mij reden genoeg om voorlopig ergens anders te bestelle
10 jun 2022 om 20:51 Jammer dat als je een opmerking plaats, daar niets mee gedaan wordt! Voor mijn zoontje is de sriracha mayonnaise echt te pittig. Helaas zat dit er wel op, dus kon hij nu een boterham eten. Erg jammer!! Kan ook geen contact opnemen met vestiging.
10 jun 2022 om 18:49 Heerlijke pokebowl! Voor herhaling vatbaar en fijne bezorging!
9 jun 2022 om 19:41 Was erg smakelijk en lekker.zeker voor herhaling vatbaar
8 jun 2022 om 23:20 Super bedankt dat jullie de boel aanpassen naar mn wensen! Ik mis soms wel wat rijst waardoor hij soms net niet lekker genoeg vult als avondmaal
8 jun 2022 om 20:05 De bezorgtijd is lang, bij grote trek zou ik dit afraden, maar het was het wachten waard. Het eten is voortreffelijk!
26 apr 2022 om 22:23 Lekker maar kreeg een kleine bowl ipv de bestelde grote.
21 apr 2022 om 19:59 Heel lekker en niet lang moeten wachten